Weboldal

A magyar háztartások több, mint 75%-ban van internet. A lakosság nagy része rendszeresen használja a netet információszerzésre egy termék vásárlása, vagy szolgáltatás igénybevétele előtt. Sőt, egy 2014-es felmérés szerint a rendszeresen internetezők 72%-a vásárol online. Ezen ismeretek birtokában be kell lássuk, minden vállalkozásnak, aki sikeressé akar válni, kötelező a webes megjelenés.

Weboldalad kitűnő marketing eszköz, segítségével pillanatok alatt bárkit elérhetsz a neten. Dolgozik helyetted a nap 24 órájában. Képet ad ügyfeleidnek a cégedről, tevékenységedről. A jól megtervezett weboldallal könnyedén felkeltheted ügyfeleid érdeklődését, és lehetőséget biztosít az azonnali kapcsolat-teremtésre. Weboldaladon keresztül ügyfeleidnek lehetőségük van árajánlatot kérni, de akár azonnali vásárlási lehetőséget is biztosíthatsz számukra.

Jogosan teheted fel a kérdést, hogy miért fizess egy weboldalért, mikor a facebook ingyen van, mely biztosítja számodra az online jelenlétet. Eddigi tapasztalatom, és személyes meggyőződésem is az, hogy egy weboldal napjainkban olyan, mint jó pár évvel ezelőtt a vezetékes telefon. Nagymamám a mai napig nem áll szóba olyan céggel, akinek nincs vezetékes telefonja.

Egy jó honlap hitelességet, megbízhatóságot kölcsönöz. Jelzi potenciális ügyfelednek, hogy egy stabil, megbízható vállalkozással van dolga, aki nem tűnik el egyik napról a másikra.

A facebook jelenlét ma már kötelező minden vállalkozás számára, de valljuk be, ingyen van, az regisztrál rá, aki akar, nincs kontroll.

De egy egyedi domain névvel rendelkező weboldal azt az üzenetet közvetíti, hogy Te hosszú távra tervezel, rád a jövőben is lehet számítani.

A fentiek ismeretében pedig már Te is biztosan tudod a választ, hogy kell-e Neked weboldal.

Hasznos volt számodra ez a bejegyzés? Oszd meg másokkal!

Legújabb munkáim