A WordPress adminisztrátori jelszó megváltoztatása

Minden WordPress használó életében minimum egyszer eljön az a pillanat, hogy meg kell változtatnia a jelszavát. A háttérben különböző indokok állhatnak, és a laikusoknak fejtörést okozhat, hogyan is fogjanak hozzá. Az alábbiakban megmutatok 2 különböző megoldást. Miért válhat szükségessé a jelszó változtatás Az esetek döntő többségében valamilyen külső körülmény teszi ezt szükségessé. Például a cégen

Tovább

Weboldal készítés lépései – 2. rész

Kitűztük weboldalunk célját, megismertük a célközönséget, és elemeztük a konkurenciát, de ezek csak a kezdő lépések voltak. Most sorra veszünk még számos tennivalót, melyek szintén kihagyhatatlanok leendő felhasználóbarát weboldalunk elkészítésekor.

Tovább

Weboldal készítés lépései 1. rész

Egyedi weboldal készítése összetett folyamat. Vannak bizonyos feladatok, melyeket el kell végezni, mielőtt nekiállnánk a kódok megírásának. Nézzük, melyek azok a lépések, melyeket mindenképpen el kell végezzünk, ha egyedi, vállalkozásunk igényeihez igazodó weboldalt szeretnénk.

Tovább

Védd meg adataidat!

Az online térben rengeteg veszély fenyeget minket nap mint nap, úgy hogy nem is tudunk róla. Rengeteg rossz indulatú kémprogram, adathalász webhely próbálja meg adatainkat megszerezni, és sokak számára még mindig hihetetlenül hangzik, de valóban lehallgattatnak minket, sőt webkamerán keresztül be is tekinthetnek privát szféránkba.

Tovább

Kell nekem weboldal?

A magyar háztartások több, mint 75%-ban van internet. A lakosság nagy része rendszeresen használja a netet információszerzésre egy termék vásárlása, vagy szolgáltatás igénybevétele előtt. Sőt, egy 2014-es felmérés szerint a rendszeresen internetezők 72%-a vásárol online. Ezen ismeretek birtokában be kell lássuk, minden vállalkozásnak, aki sikeressé akar válni, kötelező a webes megjelenés.

Tovább

Legújabb munkáim