Weboldalra ma már minden vállalkozásnak szüksége van, mert digitális világunkban a legegyszerűbb, és leggyorsabb, sőt egyik legolcsóbb módja, hogy nagy tömegekhez eljussunk, az Internet. Ezért, Kedves Vállalkozó, Te sem maradhatsz le, mert egy nap felkelsz, és azt veszed észre, hogy minden potenciális ügyfeled a konkurenciádnál költi a pénzét!

Aggodalomra azonban semmi ok! Jó helyen jársz. Segítségemmel Vállalkozásodra szabott honlapod lesz!

Hogyan?

infog

1. Igényfelmérés

Első lépésként megbeszéljük, mi a célod a weboldallal, mit szeretnél elérni.

Egyszerű bemutatkozó oldalt szeretnél, ahol a látogatók megismerhetik vállalkozásod, szolgáltatásod, elérhetőségeidet?
Talán a régi, elavult honlapod modernizálnád?
Vagy új vevőket szeretnél?
Esetleg egy új célcsoportot célzol a már meglévők mellett?
Netán új terméket / szolgáltatást vezetsz be?
És még értékesíteni is kívánsz?

A fenti kérdések megválaszolása kulcsfontosságú készülő weboldalad szempontjából.

Miért?

Mert befolyásolják egy weboldal árát, a megvalósítás lépéseit, elkészítési határidejét!

Ekkor képet kapunk a készülő honlap szerkezetéről, menüpontjairól, a szöveges, és képi tartalom mennyiségéről, melyek a tárhely méretét befolyásolják.
Megtudjuk, hogy a weboldal tartalmi elemei már meg vannak, vagy még el kell őket készítened? Esetleg nekünk kell azokat beszereznünk?
A tökéletes domain név választásához is segítséget nyújtanak.

2. Árajánlat

Miután minden szükséges információt megosztasz velünk, már tudjuk, mire van szüksége vállalkozásodnak. így személyre szabott árajánlatot kaphatsz a tökéletes weboldaladra.

3. Szerződés kötés

Amennyiben elégedett vagy az árajánlattal, úgy megkötjük a szerződést. Mindenkinek egyedi szerződést készítünk, hogy később elkerüljük a vitás helyzeteket. A szerződés megkötése, valamint az előleg megfizetése után megkezdődik a kemény munka.

4. Tervezés

A tervezés során elkészítjük a látványterveket, melyeket elküldünk neked megtekintésre. Ha bármi változtatást szeretnél, úgy azokat elvégezzük, és csak a számodra 100%-osan elfogadható terv kerül végül megvalósításra. Ekkor foglaljuk le a domain nevet, valamint a megfelelő méretű tárhelyet. És, ha szükséges, beszerezzük a különböző (szöveges- kép- video- audio-) tartalmi elemeket. Persze, ha már van logod, arculati elemed, akkor azokat felhasználjuk a tervezés során, és Te magad is megírhatod a szöveges tartalmakat, valamint saját fotóiddal színesíthetjük készülő weboldalad. A tervezési folyamatban szükségünk van az állandó visszajelzésedre, ezért tudnod kell, ez egy közös munka.

5. Átadás

Az általad elfogadott honlapterv kifizetése után feltöltjük a tárhelyedre a kész weboldalt, valamint elvégezzük az utolsó simításokat. Ekkor egy személyes, vagy online konzultáció során megmutatjuk, hogyan tudod később önállóan feltölteni új tartalmaidat (pl.: képeket a galériába, vagy egy új bejegyzést a blogodba). Ne ijedj meg, nem kell komoly számítógép gurunak lenned, az adminisztrációs felület kezelése gyerekjáték, éppen ezért gyorsan elsajátítható.

+ Az átadás után

Tudnod kell, hogy a weboldalad elkészítése után sem hagyunk magadra. Bármikor megkereshetsz, kérdéseidre mindig válaszolunk. Kérhetsz skype tanácsadást, vagy személyesen is össze ülhetünk, ha valami problémád adódik.