Weboldal készítés lépései – 2. rész

Weboldal készítés lépései – 2. rész

Kitűztük weboldalunk célját, megismertük a célközönséget, és elemeztük a konkurenciát, de ezek csak a kezdő lépések voltak. Most sorra veszünk még számos tennivalót, melyek szintén kihagyhatatlanok leendő felhasználóbarát weboldalunk elkészítésekor.

Tovább   >>

Weboldal készítés lépései 1. rész

Weboldal készítés lépései 1. rész

Egyedi weboldal készítése összetett folyamat. Vannak bizonyos feladatok, melyeket el kell végezni, mielőtt nekiállnánk a kódok megírásának. Nézzük, melyek azok a lépések, melyeket mindenképpen el kell végezzünk, ha egyedi, vállalkozásunk igényeihez igazodó weboldalt szeretnénk.

Tovább   >>

Védd meg adataidat!

Védd meg adataidat!

Az online térben rengeteg veszély fenyeget minket nap mint nap, úgy hogy nem is tudunk róla. Rengeteg rossz indulatú kémprogram, adathalász webhely próbálja meg adatainkat megszerezni, és sokak számára még mindig hihetetlenül hangzik, de valóban lehallgattatnak minket, sőt webkamerán keresztül be is tekinthetnek privát szféránkba.

Tovább   >>

Kell nekem weboldal?

Kell nekem weboldal?

A magyar háztartások több, mint 75%-ban van internet. A lakosság nagy része rendszeresen használja a netet információszerzésre egy termék vásárlása, vagy szolgáltatás igénybevétele előtt. Sőt, egy 2014-es felmérés szerint a rendszeresen internetezők 72%-a vásárol online. Ezen ismeretek birtokában be kell lássuk, minden vállalkozásnak, aki sikeressé akar válni, kötelező a webes megjelenés.

Tovább   >>